Lego 71750 Lloyd's Hydro Mech - Ninjago

No. d'article A00157897
Haast je naar de bodem van de Eindeloze Zee in Lloyd's Hydro Mech. Kijk uit voor de aalachtige Maaray bewaker – hij staat klaar om de strijd met je aan te gaan om het kostbare golfamulet! Stap snel in de cockpit van de mecha, zwaai je grote zwaard in het rond en grijp de bewaker met de reusachtige
Rupture de stock Stock bas En stock
Prix
€ 19,99
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Haast je naar de bodem van de Eindeloze Zee in Lloyd's Hydro Mech. Kijk uit voor de aalachtige Maaray bewaker – hij staat klaar om de strijd met je aan te gaan om het kostbare golfamulet! Stap snel in de cockpit van de mecha, zwaai je grote zwaard in het rond en grijp de bewaker met de reusachtige hydraulische klauw! Het is van groot belang dat je dit onderwaterduel wint om NINJAGO City te beschermen!
De ninjaspeelset bevat een verstelbare speelgoedmecha met een groot zwaard in de ene hand en een hydraulische klauw in de andere voor urenlange spannende rollenspellen.
De onderwaterspeelset is inclusief 2 minifiguren: Scuba Lloyd met een masker, duikfles en zwemvliezen en de schurkachtige Maaray bewaker.

  • Leeftijd: Vanaf 7 jaar
  • Lego Ninjago
  • 228 onderdelen
Spécifications
Merk LEGO
Leeftijd Vanaf 7 jaar
Leveranciersnummer 71750
Description Lego 71750 Lloyd's Hydro Mech - Ninjago
    Chargement en cours
    Chargement en cours