Lego 75314 The Bad Batch aanvalsshuttle - Lego Star Wars

No. d'article A00160920
Vertrek op spannende missies te gaan met deze LEGO versie van The Bad Batch aanvalsshuttle uit Star Wars: The Bad Batch. De shuttle heeft grote vleugels die op en neer bewegen voor de landings- en vliegmodus, 2 wapens met veermechanisme, een openende dubbele cockpit voor LEGO minifiguren en een
Rupture de stock Stock bas En stock
Prix
€ 92,99
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.

De LEGO® Star Wars™ The Bad Batch™ aanvalsshuttle is een geweldige bouwset voor kinderen met 2 speeders en LEGO minifiguren van Bad Batch clones Tech, Echo, Hunter, Wrecker en Crosshair. 
Met 969 onderdelen


Kinderen kunnen de rol aannemen van Bad Batch klonen en op spannende missies gaan met deze bouwbare versie van de aanvalsshuttle uit Star Wars: The Bad Batch.De shuttle heeft grote vleugels die op en neer bewegen voor de landings- en vliegmodus, 2 wapens met veermechanisme, een openende dubbele cockpit voor LEGO minifiguren en een cabine achterin met ruimte voor 2 LEGO minifiguren en wapens. Til de rugvin op om binnenin overal bij te kunnen. Actie en spektakel De set bevat 5 LEGO minifiguren van de Bad Batch clones Tech, Echo, Hunter, Wrecker en Crosshair, een LEGO figuur van een Gonk Droid, coole wapens en 2 bouwbare speeders.

  • Inclusief 5 LEGO® minifiguren van Bad Batch clones Tech, Echo, Hunter, Wrecker en Crosshair die nieuw zijn vanaf augustus 2021 met diverse wapens en Techs bouwbare rugzak, plus een LEGO figuur van een Gonk Droid.
  • De bouwbare speelgoedshuttle heeft verstelbare vleugels voor de landings- en vliegmodus, 2 wapens met veermechanisme en een rugvin die je op kunt tillen, zodat je gemakkelijk bij de dubbele LEGO® minifiguurcockpit en gedetailleerde cabine kunt.
  • De cabine biedt ruimte aan 2 minifiguren en doet dienst als wapenopslag. De set bevat ook een speeder met 2 noppenschieters en een andere speeder met een clip voor een blaster voor nog meer speelmogelijkheden.
  • Perfect om elke dag alleen of samen met vrienden mee te spelen. Dit bouwspeelgoed is een geweldig cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid voor creatieve kinderen vanaf 9 jaar.
  • De Bad Batch aanvalsshuttle is ca. 20 cm hoog, 25 cm lang en 13 cm breed met de vleugels omhooggeklapt en ziet er geweldig uit in elke kamer wanneer er even geen avonturen mee worden beleefd.
Description
Vertrek op spannende missies te gaan met deze LEGO versie van The Bad Batch aanvalsshuttle uit Star Wars: The Bad Batch. De shuttle heeft grote vleugels die op en neer bewegen voor de landings- en vliegmodus, 2 wapens met veermechanisme, een openende dubbele cockpit voor LEGO minifiguren en een cabine achterin met ruimte voor 2 LEGO minifiguren en wapens. Til de rugvin op om binnenin overal bij te kunnen.De set bevat 5 LEGO minifiguren van de Bad Batch clones.
Spécifications
Merk LEGO
Leeftijd Vanaf 9 jaar
Leveranciersnummer 75314
Description Lego 75314 The Bad Batch aanvalsshuttle - Lego Star Wars
    Chargement en cours
    Chargement en cours