Lego 76193 Het schip van de Guardians - Marvel

No. d'article A00157908
Er bestaat vast geen ruimteschip dat nog groter of cooler is dan dit exemplaar! Het is van binnen even vet als van buiten, met een wapenwinkel, een computer... en zelfs een plek om koffie te drinken en donuts te eten! Dankzij de draaibare standaard kun je het ruimteschip in de gewenste positie
Rupture de stock Stock bas En stock
Prix
€ 129,99
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.

Neem kinderen mee naar een universum vol fantasierijke avonturen met dit boeiende modelbouwproject. Wanneer het tijd is voor pauze van alle actie, ziet het er prachtig uit op de draaibare standaard.Een authentiek, gedetailleerd Marvel ruimteschip om te bouwen en op een mooi plekje neer te zetten!
LEGO® Marvel Het schip van de Guardians  is perfect voor iedereen van 14 jaar en ouder die gek is of de Marvel Avengers films of graag coole modellen bouwt. Fans kunnen de geweldige stijl van een van de bekendste ruimteschepen uit de Marvel Avengers films in huis halen. De cockpit kan open en biedt ruimte aan alle LEGO Marvel minifiguren in de set: Star-Lord, Groot, Rocket, Mantis, Thor en een Chitauri strijder. Binnen vind je een wapenwinkel, een computer en een plek waar de helden van koffie met een donut kunnen genieten. Dankzij de draaibare standaard kun je het ruimteschip allerlei dynamische posities geven. En wanneer het tijd is voor pauze van alle actie, ziet het model er supercool uit in een tienerkamer. Geweldig bouwspeelgoed voor jonge superheldenMet Marvel Avengers bouwsets kunnen kinderen scènes uit hun favoriete Marvel films naspelen en krijgen ze toegang tot een universum vol spannende rollenspellen met superhelden.
Op een roterende standaard.
Open de cockpit om nieuwe speelmogelijheden te ontdekken.
Ga op verkenning in het ruimteschip en ontmoet de raarste wezens.
  • Speel in op de passie van kinderen voor de Guardians of the Galaxy en Marvel Avengers films met het prachtige LEGO® Marvel Het schip van de Guardians (76193).
  • Inclusief LEGO® minifiguren van Star-Lord, Groot, Rocket, Mantis, Thor en een Chitauri strijder, plus coole wapens en accessoires.
  • Neem kinderen mee naar een universum vol fantasierijke avonturen met dit boeiende modelbouwproject. Wanneer het tijd is voor pauze van alle actie, ziet het er prachtig uit op de draaibare standaard.
  • Het schip (inclusief standaard) is ca. 25 cm hoog, 36 cm lang en 59 cm breed en staat stevig op een robuuste, draaibare basis.
Description

Er bestaat vast geen ruimteschip dat nog groter of cooler is dan dit exemplaar! Het is van binnen even vet als van buiten, met een wapenwinkel, een computer... en zelfs een plek om koffie te drinken en donuts te eten! Dankzij de draaibare standaard kun je het ruimteschip in de gewenste positie zetten. Open daarna de cockpit en vlieg samen met Star-Lord, Groot, Rocket, Mantis en Thor op weg naar een universum vol avonturen.

Spécifications
Merk LEGO
Leeftijd Vanaf 14 jaar
Leveranciersnummer 76193
Description Lego 76193 Het schip van de Guardians - Marvel
    Chargement en cours
    Chargement en cours