Lego 76216 Iron Man Wapenkamer - Marvel

No. d'article A00207594
Verken Tony Starks wapenkamer. Bekijk de MK3, MK25 en MK85 Iron Man pantsers. Er zijn werkbanken en gereedschap waarmee je reparaties kunt uitvoeren en een platform waar het technische genie zijn pantser kan aantrekken voor zijn volgende missie. Iron Man, Pepper Potts, Nick Fury, War Machine en
Rupture de stock Stock bas En stock
Prix
€ 76,99
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.

Fabrikanten: LEGO
Productnaam: LEGO 76216 Marvel Iron Man Wapenkamer
Artikelcode: 76216
EAN/UPC-nummer: 5702017154596

Marketing text


Deze LEGO Marvel Iron Man Wapenkamer (76216) set zit boordevol authentieke details, coole functies en iconische minifiguren. Kinderen vanaf 7 jaar die fan zijn van de Marvel Studios' Infinity Saga zullen dit unieke constructie speelgoed geweldig vinden. Deze uitgebreide LEGO Iron Man speelset bestaat uit de wapenkamer waar Tony Stark zijn beroemde high tech uitrusting bewaart: de klassieke MK3, MK25 and MK85 Iron Man pakken. In de wapenkamer is ook een werkplaats te vinden, waar kinderen de pakken kunnen repareren met gereedschap. Door de superheld op het draaiende platform te zetten kunnen ze zijn pak verwisselen. De set bevat daarnaast 3 holografische afbeeldingen, een sportwagen, een robotarm en talloze accessoires. Kinderen krijgen er beroemde LEGO Iron Man minifiguren bij, waaronder Tony Stark, Pepper Potts, Nick Fury, War Machine en Whiplash. Het uitgebreide assortiment LEGO Marvel speelgoed geeft kinderen eindeloze fantasierijke speel- en bouwmogelijkheden in handen. Terwijl ze deze wapenkamer bouwen, kunnen ze de handige LEGO Bouwinstructies app gebruiken om het model te bekijken, te draaien en erop in te zoomen. Met deze interactieve ervaring wordt bouwen nog leuker! Deze set is een geweldig cadeau voor een verjaardag, kerst of een andere feestdag, voor kinderen van 7+ jaar oud die gek zijn op Iron Man en de Avengers.
Afmetingen: de set is ca. 17 cm hoog, 13 cm breed en 6 cm diep
Bevat 496 onderdelen

Als uw nieuwe LEGO-set onderdelen mist of defecte onderdelen heeft, zal LEGO System A / S deze onderdelen gratis vervangen via onze Bricks & Pieces-service. We streven ernaar om deze gratis vervanging in alle landen beschikbaar te maken, maar behouden ons het recht voor om de beschikbaarheid van de Bricks & Pieces-service op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen.
Description

Verken Tony Starks wapenkamer. Bekijk de MK3, MK25 en MK85 Iron Man pantsers. Er zijn werkbanken en gereedschap waarmee je reparaties kunt uitvoeren en een platform waar het technische genie zijn pantser kan aantrekken voor zijn volgende missie. Iron Man, Pepper Potts, Nick Fury, War Machine en Whiplash zijn allemaal klaar voor actie, dus er valt altijd wel een avontuur te beleven!

  • Leeftijd: Vanaf 7 jaar
  • Lego Marvel Super Heroes
  • 496 onderdelen
  • Inclusief 8 minifiguren
Spécifications
Merk LEGO
Leeftijd Vanaf 7 jaar
Omschrijving 2 Marvel
Description Lego 76216 Iron Man Wapenkamer - Marvel
    Chargement en cours
    Chargement en cours