Liewood Bijtring Gemma - Car Eden

No. d'article A00190167
Deze schattige bijtring van Liewood is ideaal om op te sabbelen of te bijten. De structuur zorgt ervoor dat kleine handjes de bijtring gemakkelijk kunnen vasthouden, maar zorgen ook voor een masserend en stimulerend effect op het tandvlees. Zo kan je baby de pijn verlichten bij het doorkomen van de
Rupture de stock Stock bas En stock
Prix
€ 13,95
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Deze schattige bijtring van Liewood is ideaal om op te sabbelen of te bijten. De structuur zorgt ervoor dat kleine handjes de bijtring gemakkelijk kunnen vasthouden, maar zorgen ook voor een masserend en stimulerend effect op het tandvlees. Zo kan je baby de pijn verlichten bij het doorkomen van de tandjes. Deze lieve bijtring blijft zelfs lachen onder splinternieuwe tandjes of terwijl hij door de lucht vliegt!

•Materiaal: 100% Siliconen
•Afmetingen: 10 x 9,5 cm
•Schoonmaken: Met een vochtige doek en milde zeep

Het hippe Deense merk Liewood ontwerpt de leukste items voor je mini-me. Van speelgoed en eetgerief tot swimwear en decoratie voor de kinderkamer. Functionaliteit en Scandinavisch design staan centraal in al hun producten. Liewood werd in 2015 opgericht door jonge mama Anne Marie Lie Nielsen. Door haar moederschap wist ze pefect aan welke producten jonge ouders nood hebben. Dat is ook te merken aan alle prachtige collecties van Liewood!

Spécifications
Merk LIEWOOD
Kleur Groen
Leeftijd Vanaf 3 maanden
Omschrijving 2 Car Eden
Description Liewood Bijtring Gemma - Car Eden
    Chargement en cours
    Chargement en cours