Liewood Toys Dobbelsteen Andrew - Khaki

No. d'article A00157686
De vrolijke dobbelstenen van Liewood zijn echt multifunctioneel en geschikt voor de kleintjes. Ze zijn zacht en gemakkelijk vast te pakken, de figuurtjes zijn leuk om aan te voelen en naar te kijken, je kan ermee stapelen, rollen en gooien en ze staan stijlvol in de kinderkamer. • BPA-vrij,
Rupture de stock Stock bas En stock
Prix
€ 15,95
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

De vrolijke dobbelstenen van Liewood zijn echt multifunctioneel en geschikt voor de kleintjes. Ze zijn zacht en gemakkelijk vast te pakken, de figuurtjes zijn leuk om aan te voelen en naar te kijken, je kan ermee stapelen, rollen en gooien en ze staan stijlvol in de kinderkamer.

• BPA-vrij, natuurlijk rubber
• Lichtgewicht
• Afmetingen: 10 à 10 cm lang
• Reinigen: met water en milde zeep
• Geen gaatjes!

Het hippe Deense merk Liewood ontwerpt de leukste items voor je mini-me. Van speelgoed en eetgerief tot swimwear en decoratie voor de kinderkamer. Functionaliteit en Scandinavisch design staan centraal in al hun producten. Liewood werd in 2015 opgericht door jonge mama Anne Marie Lie Nielsen. Door haar moederschap wist ze pefect aan welke producten jonge ouders nood hebben. Dat is ook te merken aan alle prachtige collecties van Liewood!

Spécifications
Merk LIEWOOD
Kleur Groen
Leeftijd Vanaf 6 maanden
Omschrijving 2 Khaki
Description Liewood Toys Dobbelsteen Andrew - Khaki
    Chargement en cours
    Chargement en cours