Mam Fopspeen 0-6M Night - Pink Assorti 2-pack

No. d'article 39435581
Mam Fopspeen Night 0-6 G De MAM-fopspeentjes zijn extra zachte tutjes. Door de ruime luchtopeningen en noppen aan de binnenkant is dit tutje zeer huidvriendelijk. Het schildje met afgeronde randen zorgt dan weer voor extra comfort. De Nightversie van de Original fopspeen heeft als extra eigenschap
Rupture de stock Stock bas En stock
Prix
€ 7,99
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Mam Fopspeen Night 0-6 G

De MAM-fopspeentjes zijn extra zachte tutjes. Door de ruime luchtopeningen en noppen aan de binnenkant is dit tutje zeer huidvriendelijk. Het schildje met afgeronde randen zorgt dan weer voor extra comfort. De Nightversie van de Original fopspeen heeft als extra eigenschap dat deze oplicht in het donker. Zo kan je het tutje makkelijk terugvinden als het tijdens de nachtelijke avonturen van je kleintje weer eens uit bed gevlogen is.

  • Extra zacht speentje
  • Eenvoudig vast te nemen
  • Grote luchtopeningen zodat de huid zo min mogelijk geïrriteerd kan geraken
  • Licht op in het donker

Opgelet! Dit product maakt deel uit van een assortiment en wordt afzonderlijk verkocht. In stap 4 van het orderproces kan je aangeven welk artikel uit dit assortiment je voorkeur uitdraagt. Indien de voorraad het toelaat, houden we hier zeker rekening mee. Het is dus echter wel mogelijk dat u dit product in een andere kleur of uitvoering ontvangt.

Spécifications
Merk MAM
Kleur Multi
Leeftijd Vanaf 0 maanden
Leveranciersnummer 66523322
    Chargement en cours
    Chargement en cours