Medela Borstvoeding Store & Feed Set

No. d'article 38513592
Medela Borstvoeding Store & Feed Set Moedermelk is de ultieme alles-in-één voeding voor je baby. Je lichaam produceert de juiste hoeveelheid melk met de juiste voedingsstoffen om steeds te voorzien in de behoeften van je baby. Als je besluit om borstvoeding te combineren met een borstkolf, is de
Rupture de stock Stock bas En stock
Prix
€ 28,99
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Medela Borstvoeding Store & Feed Set

Moedermelk is de ultieme alles-in-één voeding voor je baby. Je lichaam produceert de juiste hoeveelheid melk met de juiste voedingsstoffen om steeds te voorzien in de behoeften van je baby.

Als je besluit om borstvoeding te combineren met een borstkolf, is de Medela Store and Feed Set voor moedermelk een perfecte aanvulling op alle borstkolven van Medela. Met deze totaaloplossing kun je gemakkelijk moedermelk opvangen en bewaren en je baby voeden.

Met Calma kun je je baby op een natuurlijke manier voeden, zoals ze dat aan deborst hebben geleerd.Dat zorgt voor een moeiteloze wisseling tussen borst en fles.

Je kunt je moedermelk gemakkelijk opvangen en bewaren met devier moedermelkflesjes(twee flesjesvan 150 ml en twee flesjes van 250 ml) en vijf Pump & Save moedermelkzakjes in de set.

Alle producten zijn BPA-vrij en dus veilig voor het opvangen, bewaren en voeden van moedermelk.

  • Moeiteloos wisselen tussen borst en fles dankzij Calma
  • Gemakkelijk moedermelk afkolven, opvangen en bewaren gedurende de volledige borstvoedingsperiode
  • Gemakkelijk, ruimtebesparend bewaren in de koelkast of vriezer
  • BPA-vrij – veilig voor jou en je baby

Medela staat bekend om uitmuntend wetenschappelijk onderbouwd onderzoek en het ontwikkelen van de meest geavanceerde borstkolftechnologie. Medela draagt al meer dan 50 jaar bij aan het bevorderen van de gezondheid van baby's door middel van de heilzame voordelen van moedermelk.

Spécifications
Merk MEDELA
Leveranciersnummer 0080383
Description Medela Borstvoeding Store & Feed Set
    Chargement en cours
    Chargement en cours