Medela Contact Tepelhoedje L incl. Bewaardoosje

No. d'article 37123613
Tepelhoedje Large met Bewaardoosje De tepelhoedjes van Medela zijn een duurzame, comfortabele en handige manier om gemakkelijker borstvoeding te geven. Deze tepelhoedjes beschermen tegen tepelkloven en geven baby's die moeilijk kunnen aanhappen een stevigere houvast. De Contact tepelhoedjes zijn een
Rupture de stock Stock bas En stock
Prix
€ 9,95
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Tepelhoedje Large met Bewaardoosje

De tepelhoedjes van Medela zijn een duurzame, comfortabele en handige manier om gemakkelijker borstvoeding te geven. Deze tepelhoedjes beschermen tegen tepelkloven en geven baby's die moeilijk kunnen aanhappen een stevigere houvast. De Contact tepelhoedjes zijn een hulpmiddel voor moeders met platte, ingetrokken of pijnlijke tepels of met een te sterke toeschietreflex. De tepelbeschermers zijn speciaal ontworpen en gemaakt voor een nauwer contact met je baby.

  • Maat Large
  • Per 2 verpakt, inclusief bewaardoosje
  • Unieke uitgesnedenvorm voorongekend huidcontact tussen jou en je baby
  • Maakt borstvoeding mogelijk ondanks aanhapproblemen of pijnlijke,platte ofingetrokken tepels

Medela staat bekend om uitmuntend wetenschappelijk onderbouwd onderzoek en het ontwikkelen van de meest geavanceerde borstkolftechnologie. Medela draagt al meer dan 50 jaar bij aan het bevorderen van de gezondheid van baby's door middel van de heilzame voordelen van moedermelk.

Spécifications
Merk MEDELA
Leveranciersnummer 2001630
    Chargement en cours
    Chargement en cours