Medela Easy Expression Bustier Wit - Maat : S

No. d'article 38564303
" Medela Easy Expression Bustier S De Easy Expression bustier van Medela maakt handenvrij kolven gemakkelijk en comfortabel. Met de Medela Easy Expression bustier kun je tijdens het afkolven andere dingen doen. De Easy Expression bustier is compatibel met de meeste elektrische borstkolven, waaronder
Rupture de stock Stock bas En stock
Prix
€ 38,99
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description
"

Medela Easy Expression Bustier S

De Easy Expression bustier van Medela maakt handenvrij kolven gemakkelijk en comfortabel. Met de Medela Easy Expression bustier kun je tijdens het afkolven andere dingen doen.

De Easy Expression bustier is compatibel met de meeste elektrische borstkolven, waaronder de Swing, Swing maxi, Freestyle en Symphony. Deze Medela beha voor handenvrij kolven is vervaardigd van katoen en spandex om het borstschild en de flessen goed op hun plek te houden en geeft je de vrijheid om tijdens het kolven andere dingen te doen.

Dankzij de ritssluiting aan devoorzijde kun je de handsfree bustier gemakkelijk aan- en uittrekken. Je kunt de bustier zo dragen of overje voedingsbeha ofvoedingstop.

 • Maat:Small
 • Eenvoudig en comfortabel handsfree melk afkolven
 • Tijdens het kolven gewoon iets anders doen
 • Een uitstekende aanvulling op een elektrische borstkolf
 • Elastisch en zeer comfortabel om te dragen
 • Gemakkelijk aan en uit te trekken
 • Het materiaal is gecertificeerd volgens Oeko-Tex Standaard 100 en kan in de wasmachine worden gewassen op maximaal 30 °C

Medela staat bekend om uitmuntend wetenschappelijk onderbouwd onderzoek en het ontwikkelen van de meest geavanceerde borstkolftechnologie. Medela draagt al meer dan 50 jaar bij aan het bevorderen van de gezondheid van baby's door middel van de heilzame voordelen van moedermelk.

"
Spécifications
Merk MEDELA
Leveranciersnummer 101038603
  Chargement en cours
  Chargement en cours