Medela Hydrogel Pads 4st.

No. d'article 37007333
Hydrogel Pads Borstvoeding geven is een bijzondere ervaring, die moeder en baby dichter bij elkaar brengt. Tijdens de eerste week kunnen moeders last hebben van gevoelige tepels, wat het gevolg kan zijn van normale huidveranderingen na de geboorte of complicaties bij de borstvoeding. Bij gevoelige
Rupture de stock Stock bas En stock
Prix
€ 13,95
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Hydrogel Pads

Borstvoeding geven is een bijzondere ervaring, die moeder en baby dichter bij elkaar brengt. Tijdens de eerste week kunnen moeders last hebben van gevoelige tepels, wat het gevolg kan zijn van normale huidveranderingen na de geboorte of complicaties bij de borstvoeding. Bij gevoelige tepels bieden deze compressen van Medela verkoeling en bescherming.

De Hydrogel Pads van Medela geven snel verlichting aan pijnlijke tepels doordat ze zich als een beschermend, verkoelend kussentje aan de huid hechten. Ze bevorderen het genezingsproces door de huid gehydrateerd en zacht te houden.

  • Het doosje bevat 4 hydrogelpads
  • De compressen zijn steriel, individueel verpakten herbruikbaar gedurende 24 uur.
  • Onmiddellijkeverlichting voor pijnlijke tepels en tepelkloven
  • Houdt de huid soepel en gehydrateerd
  • Optimale genezingsomstandigheden en verkoelend effect

Medela staat bekend om uitmuntend wetenschappelijk onderbouwd onderzoek en het ontwikkelen van de meest geavanceerde borstkolftechnologie. Medela draagt al meer dan 50 jaar bij aan het bevorderen van de gezondheid van baby's door middel van de heilzame voordelen van moedermelk.

Spécifications
Merk MEDELA
Leveranciersnummer 0080058
    Chargement en cours
    Chargement en cours