Medela Personal Fit Borstschild S 2st.

No. d'article 38396704
Medela Personal Fit Borstschild Small 2 stuks Elke vrouw is uniek - er bestaat dus niet één borstschild dat voor iedereen passend is. Daarom heeft Medela verschillende borstschilden, om aan de behoeften van elke moeder te voldoen. Lactatiekundigen zijn het erover eens dat een goed passend
Rupture de stock Stock bas En stock
Prix
€ 8,95
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Medela Personal Fit Borstschild Small 2 stuks

Elke vrouw is uniek - er bestaat dus niet één borstschild dat voor iedereen passend is. Daarom heeft Medela verschillende borstschilden, om aan de behoeften van elke moeder te voldoen. Lactatiekundigen zijn het erover eens dat een goed passend borstschild onmisbaar is, niet alleen voor het comfort, maar ook om op een efficiënte manier te kunnen kolven.

Een PersonalFit borstschild in de juiste maat helpt het melkvolume te optimaliseren en de borst goed te ledigen. PersonalFit zorgt voor comfortabel afkolven.

  • PersonalFit borstschildenkunnen worden gecombineerd met alle afkolfsets van Medela.
  • Optimale oplossing voor een grootmelkvolume en goedeborstlediging
  • Handigvoor onderweg of voor moeders die weinig tijd hebben om borstschilden te reinigen en dus extra borstschilden nodig hebben
  • BPA-vrij – veilig voor moeder en baby
  • Perfecte pasvorm voor comfortabel en effectief afkolven
  • Maat: Small (21 mm)

Medela staat bekend om uitmuntend wetenschappelijk onderbouwd onderzoek en het ontwikkelen van de meest geavanceerde borstkolftechnologie. Medela draagt al meer dan 50 jaar bij aan het bevorderen van de gezondheid van baby's door middel van de heilzame voordelen van moedermelk.

Spécifications
Merk MEDELA
Leveranciersnummer 0080337
    Chargement en cours
    Chargement en cours