Menara spel

No. d'article A00076815
Menara is een coöperatief bouwspel voor het hele gezin! Je bouwt gezamelijk aan de tempel op basis van verschillende bouwtekeningen. Om beurten kies je een bouwtekening, deze moet je volledig uitvoeren. Lukt dat namelijk niet, dan moet de tempel een bouwlaag hoger worden. De bouwtekeningen geven
Rupture de stock Stock bas En stock
Prix
€ 42,99
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Menara is een coöperatief bouwspel voor het hele gezin! Je bouwt gezamelijk aan de tempel op basis van verschillende bouwtekeningen. Om beurten kies je een bouwtekening, deze moet je volledig uitvoeren. Lukt dat namelijk niet, dan moet de tempel een bouwlaag hoger worden. De bouwtekeningen geven bijvoorbeeld aan hoeveel pilaren er op één of meer tempelvloeren moeten worden gezet of dat er een bepaald aantal pilaren moet worden verplaatst. Omdat pilaren uitsluitend op velden van dezelfde kleur mogen worden gezet, is dat allemaal lastiger dan het lijkt.

Staat de tempel aan het einde van het spel nog overeind en heeft hij het juiste aantal bouwlagen, dan winnen de spelers gezamenlijk. Stort de tempel echter voortijdig in, dan is het project mislukt.

  • Leeftijd: Vanaf 8 jaar
  • 1-4 spelers
  • Speelduur: ongeveer 45 minuten
Spécifications
Merk 999GAMES
Leeftijd Vanaf 8 jaar
Leveranciersnummer 999MEN01
    Chargement en cours
    Chargement en cours