Molkky houten spel number kubb

No. d'article 36188369
Na het daverende succes van het Viking Kubb spel hebben wij nu ook het Number Kubb Original spel in ons assortiment en hiermee is een nieuw Kubb spel gelanceerd. Het spel Number Kubb is afkomstig uit Zweden en is een echt familiespel. Number Kubb is een spel voor buiten en wordt gespeeld op een vlak
Rupture de stock Stock bas En stock
Prix
€ 32,99
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Na het daverende succes van het Viking Kubb spel hebben wij nu ook het Number Kubb Original spel in ons assortiment en hiermee is een nieuw Kubb spel gelanceerd.
Het spel Number Kubb is afkomstig uit Zweden en is een echt familiespel. Number Kubb is een spel voor buiten en wordt gespeeld op een vlak speelveld. Number Kubb bestaat uit 1 werpstok, 12 genummerde torens en spelregels. Geleverd in colourbox met venster.

Werpstok: 25x5,5x5,5cm
Aantal pinnen: 15x5,5x5,5cm
Grootte doos: 26,5 x24x13cm
Gewicht: 2,5 kg
inclusief:
- 1speerwerper
- 12 nummer pinnen
- Meertalige regels en instructies.

De bedoeling vanhetspel Number Kubbisomalseerste 50puntente behalen.Dit doetu door met de werpstok de genummerde torens om te gooien. De getallen op de omgeworpen torens telt als score, deze telt u op.Het spel is met meerdere personen tegelijk te spelen, u werpt gewoon om de beurt. Met de juiste techniek en veel geluk zijn die 50 punten zo binnen!

Spécifications
Merk BEX
Leeftijd Vanaf 6 jaar
Description Molkky houten spel number kubb
    Chargement en cours
    Chargement en cours