Mushie Bibs Fopspeentasje - Shifting Sand

No. d'article A00141022
Hou je fopspenen dichtbij en gemakkelijk bereikbaar, maar toch veilig en proper met deze fopspeenhouder van Mushie. Het slimme ontwerp is praktisch, makkelijk schoon te maken en heeft een handige lus om de houder overal aan te kunnen hangen: de kinderwagen, het bedje, de box, de verschoontafel, in
Rupture de stock Stock bas En stock
Prix
€ 13,99
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Hou je fopspenen dichtbij en gemakkelijk bereikbaar, maar toch veilig en proper met deze fopspeenhouder van Mushie. Het slimme ontwerp is praktisch, makkelijk schoon te maken en heeft een handige lus om de houder overal aan te kunnen hangen: de kinderwagen, het bedje, de box, de verschoontafel, in de auto ... Overal waar je weleens tutjes kwijtraakt en graag snel een reserve vindt!

• Materiaal: siliconen
• 100% vrij van schadelijke stoffen zoals BPA, Phtalaten, PVC
• Geschikt voor elk merk fopspeen
• Er passen tot 3 tutjes in
• Met stevige lus
• Mag in de vaatwasmachine

Het jonge merk Mushie ontstond toen een mama in Houston bedrust kreeg voorgeschreven tijdens haar tweede zwangerschap en ze maar moeilijk mooie, praktische en veilige babyspullen kon vinden. Samen met haar echtgenoot richtte ze dan in 2018 Mushie op en vandaag hebben ze allerlei spulletjes in zachte, mooie kleuren, van verzorgingsproducten tot babyspeelgoed.

Spécifications
Merk MUSHIE
Kleur Wit/Beige
Leeftijd Vanaf 0 maanden
Omschrijving 2 Shifting Sand
Description Mushie Bibs Fopspeentasje - Shifting Sand
    Chargement en cours
    Chargement en cours