Nuby Flessen en Spenenborstel 2 in 1

No. d'article 33513243
Nûby Flessen en Spenenborstel Met de flessenborstel van Nûby heb je alles bij de hand voor het reinigen van je flesjes. De grote borstel met sponsje zorgt ervoor dat je makkelijk aan de bodem van je flessen kan en deze netjes kan reinigen. Bovenaan is er een opbergvakje voorzien waar het
Rupture de stock Stock bas En stock
Prix
€ 5,59
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Nûby Flessen en Spenenborstel

Met de flessenborstel van Nûby heb je alles bij de hand voor het reinigen van je flesjes. De grote borstel met sponsje zorgt ervoor dat je makkelijk aan de bodem van je flessen kan en deze netjes kan reinigen. Bovenaan is er een opbergvakje voorzien waar het spenenborsteltje in verwerkt zit. De borstel kan eenvoudig met het haakje opgehangen worden om te laten drogen.

  • Flessenborstel met sponsje
  • Inclusief spenenborsteltje
  • Geschikt voor de vaatwasser
  • Makkelijk op te hangen met het haakje van de flessenborstel

De Flessenborstel wordt afzonderlijk verkocht en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Indien je een voorkeur hebt voor een bepaaldeuitvoering,kan je dit onsmeedelen bijhet plaatsen van je bestelling. Indien de gevraagde uitvoering nog in voorraad is, proberen wij zeker aan jouw wens te voldoen.

Nûby ontwikkelt hoogwaardige producten met een innovatief design. Ze streven er naar het leven van baby en ouders eenvoudiger, makkelijker en leuker te maken. De producten zijn geïnspireerd door de natuur en bieden de beste en veiligste keuze voor je baby.

Spécifications
Merk NUBY
Kleur Multi
Leveranciersnummer ID5540
    Chargement en cours
    Chargement en cours