Nuby Fruitzakje Nibbler Aqua

No. d'article 37941774
Nûby Fruitzakje Nibbler De Nibbler is een ideale manier om je kindje verse stukjes fruit, groenten, ijsschilfers of dergelijke te geven zonder dat het grote stukken kan inslikken. Plaats de stukjes in het netje van de Nibbler en laat je kleintje maar zabberen. Door het knijp- en draai- sluitsysteem
Rupture de stock Stock bas En stock
Prix
€ 5,99
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Nûby Fruitzakje Nibbler

De Nibbler is een ideale manier om je kindje verse stukjes fruit, groenten, ijsschilfers of dergelijke te geven zonder dat het grote stukken kan inslikken. Plaats de stukjes in het netje van de Nibbler en laat je kleintje maar zabberen. Door het knijp- en draai- sluitsysteem kan een kindje zelf het zakje niet openen. Omdat kindjes soms ook wel op het netje bijten dient dit wel regelmatig vervangen te worden. Hiervoor zijn de extra netjes afzonderlijk te koop. De netjes mogen niet gebruikt worden zonder de volledig Nûby Nibbler montage.

  • Sabbelzakje
  • Voor het eten van verse stukjes fruit ed. zonder verstikkingsgevaar

De Nibbler is verkrijgbaarin verschillende kleuren.Indienje eenvoorkeur hebt voor een bepaalde uitvoering, kan je dit ons meedelen bij het plaatsen van je bestelling. Indien de gevraagde uitvoering nog in voorraad is, proberen wij zeker aan jouw wens te voldoen.

Nûby ontwikkelt hoogwaardige producten met een innovatief design. Ze streven er naar het leven van baby en ouders eenvoudiger, makkelijker en leuker te maken. De producten zijn geïnspireerd door de natuur en bieden de beste en veiligste keuze voor je baby.

Spécifications
Merk NUBY
Kleur Multi
Leeftijd Vanaf 6 maanden
Leveranciersnummer ID5397AQUA
    Chargement en cours
    Chargement en cours