Nuby Koelbijtring Sleutels

No. d'article 31814078
Nûby Koelbijtring Sleutels Doorkomende tandjes kan ervoor zorgen dat het tandvlees van je kindje pijn doet. Een bijtring kan deze pijn verlichten. De bijtring van Nûby bestaat uit verschillende structuren waar je kindje naar hartenlust op kan bijten. Ook is de bijtring voorzien van een niet giftige
Rupture de stock Stock bas En stock
Prix
€ 8,59
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Nûby Koelbijtring Sleutels

Doorkomende tandjes kan ervoor zorgen dat het tandvlees van je kindje pijn doet. Een bijtring kan deze pijn verlichten. De bijtring van Nûby bestaat uit verschillende structuren waar je kindje naar hartenlust op kan bijten. Ook is de bijtring voorzien van een niet giftige gel binnenin. Dit zorgt ervoor dat je de bijtring in de frigo (niet in de diepvries!) kan leggen. Als je kindje dan op de bijtring bijt, geeft dit een verkoelend effect en verlicht het de pijn van de doorkomende tandjes.

  • Verschillende structuren
  • Mag in de ijskast gelegd worden
  • Eenvoudig vast te nemen
  • Verlicht de pijn van doorkomende tandjes
  • geschikt vanaf ongeveer 4maanden

Nûby ontwikkelthoogwaardigeproducten met een innovatief design. Ze streven er naar het leven van baby en ouders eenvoudiger, makkelijker en leuker te maken. De producten zijn geïnspireerd door de natuur en bieden de beste en veiligste keuze voor je baby.

Spécifications
Merk NUBY
Kleur Multi
Leveranciersnummer ID455
    Chargement en cours
    Chargement en cours