Nuby Snackkommetjes met Deksel 300ml Colors - 6-pack

No. d'article 33233084
Nûby Snack Cups met Deksel De kommetjes van Nûby zijn echt kommetjes voor dagelijks gebruik. Steek ze in de diepvries met een huisgemaakte groentepap en als je kindje honger heeft warm je ze op in de microgolf om je kleintje terug van die heerlijke groentepap te kunnen laten smullen. Heb je een
Rupture de stock Stock bas En stock
Prix
€ 8,59
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Nûby Snack Cups met Deksel

De kommetjes van Nûby zijn echt kommetjes voor dagelijks gebruik. Steek ze in de diepvries met een huisgemaakte groentepap en als je kindje honger heeft warm je ze op in de microgolf om je kleintje terug van die heerlijke groentepap te kunnen laten smullen. Heb je een kommetje nodig om koekjes mee naar school te geven of om stukjes fruit in mee te nemen of kom je net een potje te kort voor kleine speelgoedjes in te doen? De kommetjes van Nûby zijn super handig in gebruik, zijn lekvrij en makkelijk stapelbaar. Kommetjes die niet veel plaats in beslag nemen en die je nooit teveel hebt.

  • Set van 6 kommetjes met deksels in verschillende kleuren
  • Magin de vaatwasser
  • Magindediepvries
  • Magindemicrogolfoven
  • Lekvrij
  • Inhoud: 300 ml

Nûby ontwikkelt hoogwaardige producten met een innovatief design. Ze streven er naar het leven van baby en ouders eenvoudiger, makkelijker en leuker te maken. De producten zijn geïnspireerd door de natuur en bieden de beste en veiligste keuze voor je baby.

Spécifications
Merk NUBY
Kleur Multi
Leveranciersnummer ID91164
    Chargement en cours
    Chargement en cours