Nuby Tandenborstelset 3st (Assortie kleur)

No. d'article 34619243
Nûby Tandenborstelset Tanden poetsen is belangrijk! Maak er vanaf de eerste tandjes een gewoonte van dat tandjes poetsen dagelijks moet gebeuren. De tandenborstels van Nûby zijn speciaal ontwikkeld voor kleine kinderen. De set bevat 3 verschillende tandenborstels. Elke tandenborstel is voor een
Rupture de stock Stock bas En stock
Prix
€ 6,99
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Nûby Tandenborstelset

Tanden poetsen is belangrijk! Maak er vanaf de eerste tandjes een gewoonte van dat tandjes poetsen dagelijks moet gebeuren. De tandenborstels van Nûby zijn speciaal ontwikkeld voor kleine kinderen. De set bevat 3 verschillende tandenborstels. Elke tandenborstel is voor een bepaalde leeftijdsfase ontwikkeld.

De eerste tandenborstel (vanaf 3 maanden) is gemaakt van een speciale textuur in zacht rubber. Dit masseert het tandvlees en gehemelte en zorgt ervoor dat je kindje gewoon wordt dat er iets over het tandvlees wrijft zoals dat later bij het echte poetsen ookgaat zijn.

De tweede borstel (vanaf 6 maanden) ziet er al meer uit als een ‘echte tandenborstel’.Alleen zijnde haartjesniet van nylon maar vanzachterubbergemaakt. Deze reinigen en verzachten irritatie bij het doorkomen van de tandjes.

De derde borstel (vanaf 12 maanden) is een echte tandenborstel met zachte nylon haren. Zo kan je kindje tanden poetsen net zoals grote mensen dat doen.

  • Set van 3 tandenborstels
  • Elke tandenborstel aangepast aan de leeftijdsfase
  • Eenvoudig vast te nemen met kleine kinderhandjes

Opgelet! Dit product maakt deel uit van een assortiment en wordt afzonderlijk verkocht. In stap 4 van het orderproces kan je aangeven welk artikel uit dit assortiment je voorkeur uitdraagt. Indien de voorraad het toelaat, houden we hier zeker rekening mee. Het is dus echter wel mogelijk dat u dit product in een andere kleur of uitvoering ontvangt.

Nûby ontwikkelt hoogwaardige producten met een innovatief design. Ze streven er naar het leven van baby en ouders eenvoudiger, makkelijker en leuker te maken. De producten zijn geïnspireerd door de natuur en bieden de beste en veiligste keuze voor je baby.

Spécifications
Merk NUBY
Leveranciersnummer ID754
    Chargement en cours
    Chargement en cours