Playmobil 123 70399 Mijn meeneem kinderdagverblijf - Playmobil 123

No. d'article A00114243
Spelen in het kinderdagverblijf is altijd leuk, schommelen, met de blokken spelen, van de glijbaan, op de draaimolen, het kan allemaal in het makkelijk mee te nemen kinderdagverblijf van Playmobil 123. De kinderen in het kinderdagverblijf vervelen zich nooit. Ze hebben heel veel leuk speelgoed
Rupture de stock Stock bas En stock
Prix
€ 37,95
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Spelen in het kinderdagverblijf is altijd leuk, schommelen, met de blokken spelen, van de glijbaan, op de draaimolen, het kan allemaal in het makkelijk mee te nemen kinderdagverblijf van Playmobil 123. De kinderen in het kinderdagverblijf vervelen zich nooit. Ze hebben heel veel leuk speelgoed waarmee ze een hele dag kunnen spelen. Zijn de kinderen moe dan kunnen ze lekker rusten op de bank. De verzorger zorgt ervoor dat de kindjes het allemaal naar hun zin hebben. Speel je leukste avonturen en verhalen na met deze heel makkelijk mee te nemen speelkoffer.

  • Leeftijd : Vanaf 18 maanden
  • Playmobil 123
  • Inclusief speeltuigen, 3 figuren en meubels

Door het rollenspel stimuleert Playmobil 123 de fantasie, creativiteit en fijne motoriek van het kind, ze bedenken steeds weer nieuwe verhalen of belevenissen. Playmobil behoort ondertussen dan ook tot de klassiekers in elke kinderkamer.

Spécifications
Merk PLAYMOBIL
Leeftijd Vanaf 18 maanden
Omschrijving 2 Playmobil 123
Description Playmobil 123 70399 Mijn meeneem kinderdagverblijf - Playmobil 123
    Chargement en cours
    Chargement en cours