Playmobil 123 70405 Dierentrein - Playmobil 123

No. d'article A00114249
Laat je betoveren door alle avonturen en verhalen die je beleeft met de speelsets van Playmobil 123. Speel- en leerplezier voor kleine ontdekkers. Schuiven, insteken, toewijzen: Er is altijd wel iets nieuws te ontdekken tijdens de leuke rit met de trein. De dieren rijden individueel of kunnen worden
Rupture de stock Stock bas En stock
Prix
€ 19,95
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Laat je betoveren door alle avonturen en verhalen die je beleeft met de speelsets van Playmobil 123. Speel- en leerplezier voor kleine ontdekkers. Schuiven, insteken, toewijzen: Er is altijd wel iets nieuws te ontdekken tijdens de leuke rit met de trein. De dieren rijden individueel of kunnen worden gekoppeld om een lange trein te vormen. Waarmee speelt de kat en wat eet de olifant? Door de foto's toe te wijzen aan de verschillende schuifdieren kun je je eigen verhaaltjes vertellen.

  • Leeftijd : Vanaf 18 maanden
  • Playmobil 123
  • Inclusief 3 figuren en zelf samenstelbare trein

Door het rollenspel stimuleert Playmobil 123 de fantasie, creativiteit en fijne motoriek van het kind, ze bedenken steeds weer nieuwe verhalen of belevenissen. Playmobil behoort ondertussen dan ook tot de klassiekers in elke kinderkamer.

Spécifications
Merk PLAYMOBIL
Leeftijd Vanaf 18 maanden
Leveranciersnummer 70405
Description Playmobil 123 70405 Dierentrein - Playmobil 123
    Chargement en cours
    Chargement en cours