Playmobil 70143 Reddingsduiker Met Reddingsdrone - City Action

No. d'article A00137592
In de stad van Playmobil is er elke dag vanalles te beleven, beleef de avonturen van de inwoners zelf met de speelsets van Playmobil City Action. Tegenwoordig worden drones ook gebruikt bij reddingsacties op zee. Het mobiele vliegapparatuur kan ook gemakkelijk de moeilijk bereikbare plaatsen
Rupture de stock Stock bas En stock
Prix
€ 19,99 € 15,00
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

In de stad van Playmobil is er elke dag vanalles te beleven, beleef de avonturen van de inwoners zelf met de speelsets van Playmobil City Action. Tegenwoordig worden drones ook gebruikt bij reddingsacties op zee. Het mobiele vliegapparatuur kan ook gemakkelijk de moeilijk bereikbare plaatsen bereiken. Een duiker is in nood. De redder op zee bereidt zijn drone onmiddellijk voor en stuurt deze naar het slachtoffer. De helper brengt de drone over de duiker heen. Eenmaal in positie, klapt de lier open en wordt de reddingsband gezakt. Nadat de vrouw de reddingsband heeft omgedaan, gaat deze omhoog en wordt ze veilig teruggevlogen naar land. De speelset bevat twee figuren, een reddingsdrone met lier en reddingsband, vinnen, snorkel en andere extra's.

  • Playmobil City Action
  • Vanaf 4 jaar
  • Inclusief 2 figuren, drone en accessoires

Door het rollenspel stimuleert Playmobil de fantasie en de creativiteit van het kind, ze bedenken steeds weer nieuwe verhalen of belevenissen. Playmobil behoort ondertussen dan ook tot de klassiekers in elke kinderkamer.

Spécifications
Merk PLAYMOBIL
Leeftijd Vanaf 4 jaar
Omschrijving 2 City Action
Description Playmobil 70143 Reddingsduiker Met Reddingsdrone - City Action
LS Promo Promoties 2021
    Chargement en cours
    Chargement en cours