Playmobil 70144 Kitesurfersredding Met Boot - City Action

No. d'article A00137593
In de stad van Playmobil is er elke dag vanalles te beleven, beleef de avonturen van de inwoners zelf met de speelsets van Playmobil City Action. Kitesurfen is leuk, maar soms kan het ook gevaarlijk zijn. De kitesurfer werd geraakt door een golf en van zijn board gegooid. Gelukkig is de
Rupture de stock Stock bas En stock
Prix
€ 17,99 € 15,00
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

In de stad van Playmobil is er elke dag vanalles te beleven, beleef de avonturen van de inwoners zelf met de speelsets van Playmobil City Action. Kitesurfen is leuk, maar soms kan het ook gevaarlijk zijn. De kitesurfer werd geraakt door een golf en van zijn board gegooid. Gelukkig is de reddingswerker met zijn rubberboot niet ver weg en komt hij te hulp. Hij gooit snel de reddingstas naar de surfer en trekt hem in een mum van tijd aan boord, dat ging weer goed. De speelset bevat twee figuren, een opblaasboot met buitenboordmotor, een wakeboard met vliegerscherm, een werpzak en vele andere extra's.

  • Playmobil City Action
  • Vanaf 4 jaar
  • Inclusief 2 figuren, boot en kite met surfbord

Door het rollenspel stimuleert Playmobil de fantasie en de creativiteit van het kind, ze bedenken steeds weer nieuwe verhalen of belevenissen. Playmobil behoort ondertussen dan ook tot de klassiekers in elke kinderkamer.

Spécifications
Merk PLAYMOBIL
Leeftijd Vanaf 4 jaar
Omschrijving 2 City Action
Description Playmobil 70144 Kitesurfersredding Met Boot - City Action
LS Promo Promoties 2021
    Chargement en cours
    Chargement en cours