Playmobil 70205 Groot herenhuis - Dollhouse

No. d'article A00066045
Dit prachtige grote herenhuis van Playmobil heeft nieuwe bewoners. De man en de vrouw zijn net naar dit mooie huis verhuist, ze hebben nog veel werk met de inrichting van de woning. Het is heel mooir groot pand met 3 verdiepingen. In dit zullen heel veel leuke gebeurtenissen plaatsvinden maar eerst
Rupture de stock Stock bas En stock
Prix
€ 139,95
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Dit prachtige grote herenhuis van Playmobil heeft nieuwe bewoners. De man en de vrouw zijn net naar dit mooie huis verhuist, ze hebben nog veel werk met de inrichting van de woning. Het is heel mooir groot pand met 3 verdiepingen. In dit zullen heel veel leuke gebeurtenissen plaatsvinden maar eerst moeten de nieuwe bewoners nog al hun spullen in het huis een plekje geven. Jij kan daar bij helpen, leef je uit en gebruik je creativiteit om van dit huis het allerleukste huis te maken. Met zes grote kamers is er heel veel plek voor veel mensen. Naar een andere verdieping gaan kan heel eenvoudig met de trap. Er kan ook rustig op het terras bovenaan het dak gezeten worden. Het huis beschikt over een brievenbus die opengaat en een werkende deurbel.

  • Playmobil Dollhouse
  • Vanaf 4 jaar
  • Inclusief 2 figuren, verhuisspullen en enkele meubels

Door het rollenspel stimuleert Playmobil de fantasie en de creativiteit van het kind, ze bedenken steeds weer nieuwe verhalen of belevenissen. Playmobil behoort ondertussen dan ook tot de klassiekers in elke kinderkamer.

Spécifications
Merk PLAYMOBIL
Leeftijd Vanaf 4 jaar
Omschrijving 2 Dollhouse
Description Playmobil 70205 Groot herenhuis - Dollhouse
    Chargement en cours
    Chargement en cours