Playmobil 70253 Heidi met grootvader - Heidi

No. d'article A00097963
Beleef de avonturen van Heidi en haar vrienden met de speelsets van Playmobil. Na het overlijden van haar ouders woont de vijfjarige Heidi eerst bij haar tante Dete. Als die voor werk naar de stad Frankfurt am Main moet, wordt de kleine Heidi naar haar opa in de Zwitserse bergen gebracht. In het
Rupture de stock Stock bas En stock
Prix
€ 54,99 € 49,99
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Beleef de avonturen van Heidi en haar vrienden met de speelsets van Playmobil. Na het overlijden van haar ouders woont de vijfjarige Heidi eerst bij haar tante Dete. Als die voor werk naar de stad Frankfurt am Main moet, wordt de kleine Heidi naar haar opa in de Zwitserse bergen gebracht. In het begin weet de norse oude man niet wat hij met zijn kleindochter aan moet, maar al na korte tijd verovert het vrolijke meisje met haar liefdevolle aard het hart van de oude man. Jarenlang wonen Heidi en haar grootvader gelukkig in de almhut, verzorgen de dieren en genieten van het leven in de natuur. De speelset bestaat uit de personages Heidi, tante Dete, de opa en hond Joseph, alsook de almhut waar Heidi en haar opa wonen. De almhut bestaat uit een woonvertrek met kookplaats, bed, kast, een tafel met twee stoelen en een boomstronk, de favoriete zitplaats van Heidi. Aan de zijkant is een provisiekamer met rekken waar worst, kaas, groenten en andere voorraden kunnen worden opgeslagen. Heidi heeft een cape van silicone die aan- en uit kan worden getrokken.

  • Playmobil Heidi
  • Vanaf 4 jaar
  • Inclusief 3 figuren, meubels, voedsel en vele accessoires

Door het rollenspel stimuleert Playmobil de fantasie en de creativiteit van het kind, ze bedenken steeds weer nieuwe verhalen of belevenissen. Playmobil behoort ondertussen dan ook tot de klassiekers in elke kinderkamer.

Spécifications
Merk PLAYMOBIL
Leeftijd Vanaf 4 jaar
Leveranciersnummer 70253
Description Playmobil 70253 Heidi met grootvader - Heidi
    Chargement en cours
    Chargement en cours