Playmobil 70254 Heidi, Klara en Peter bij het meer - Heidi

No. d'article A00097964
Beleef de avonturen van Heidi en haar vrienden met de speelsets van Playmobil. De kleine Heidi houdt heel erg van dieren en de natuur. Ze is het liefst buiten met haar beste vriend Peter en haar goede vriendin Clara. Met goed weer wandelen de drie graag langs het pittoreske kristalmeer. Het water
Rupture de stock Stock bas En stock
Prix
€ 39,99 € 25,00
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Beleef de avonturen van Heidi en haar vrienden met de speelsets van Playmobil. De kleine Heidi houdt heel erg van dieren en de natuur. Ze is het liefst buiten met haar beste vriend Peter en haar goede vriendin Clara. Met goed weer wandelen de drie graag langs het pittoreske kristalmeer. Het water kabbelt van de rotsen in het kristalheldere meer. Heidi houdt meteen haar voeten in het water. Het leven in de bergen is gewoon geweldig! De speelset bestaat uit de figuren Heide, Peter en Clara, alsook een kristalmeer met rotsen. Het bassin van het kristalmeer kan met water worden gevuld. Door de pomp te activeren, kan een waterloop over de rotsen in gang worden gezet.

  • Playmobil Heidi
  • Vanaf 4 jaar
  • Inclusief 3 figuren, dieren en werkende waterval

Door het rollenspel stimuleert Playmobil de fantasie en de creativiteit van het kind, ze bedenken steeds weer nieuwe verhalen of belevenissen. Playmobil behoort ondertussen dan ook tot de klassiekers in elke kinderkamer.

Spécifications
Merk PLAYMOBIL
Leeftijd Vanaf 4 jaar
Leveranciersnummer 70254
Description Playmobil 70254 Heidi, Klara en Peter bij het meer - Heidi
LS Promo Promoties 2021
    Chargement en cours
    Chargement en cours