Playmobil 70317 Back to the Future DeLorean - Super 4

No. d'article A00098038
Beleef het verhaal van Back to the Future met de speelsets van Playmobil Back to the Future. Het is niet gemakkelijk op je 17e. School is niet leuk, je ouders zijn vervelend en er is het gevaar dat je als verliezer wordt gezien. Het enige sprankje hoop van Marty McFly is zijn gekke professor en
Rupture de stock Stock bas En stock
Prix
€ 46,99 € 35,00
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Beleef het verhaal van Back to the Future met de speelsets van Playmobil Back to the Future. Het is niet gemakkelijk op je 17e. School is niet leuk, je ouders zijn vervelend en er is het gevaar dat je als verliezer wordt gezien. Het enige sprankje hoop van Marty McFly is zijn gekke professor en vriend Doc Brown met zijn gekke uitvindingen. Doc heeft net een DeLorean omgebouwd tot een tijdmachine en voordat Marty het weet, reist hij door de tijd in een sportwagen en landt hij in het midden van de 50er jaren. Hier ontmoet hij zijn jonge ouders en loopt hij het risico niet alleen zijn toekomst, maar het hele ruimte-tijdconcept te verstoren. De grote vraag is dan ook: hoe komt hij weer terug in de toekomst? Stap in en reis door de tijd met Marty in de DeLorean en beleef fantastische avonturen. Het spel bevat de bekende personages Marty McFly en Doc Brown uit de cultfilm van de jaren '80 "Back to the Future". De legendarische DeLorean DMC-12 is uiteraard uitgerust met een plutoniumcontainer, een fluxcompensator en een tijdsindicator op het dashboard. Om over te schakelen naar de vliegmodus kunnen alle vier de wielen 90 graden worden opgeklapt.

  • Playmobil Back to the Future
  • Vanaf 6 jaar
  • Inclusief 2 figuren, gadgets en ombouwbare DeLorean

Door het rollenspel stimuleert Playmobil de fantasie en de creativiteit van het kind, ze bedenken steeds weer nieuwe verhalen of belevenissen. Playmobil behoort ondertussen dan ook tot de klassiekers in elke kinderkamer.

Spécifications
Merk PLAYMOBIL
Leeftijd Vanaf 6 jaar
Omschrijving 2 Super 4
Description Playmobil 70317 Back to the Future DeLorean - Super 4
LS Promo Promoties Speelgoed/school2022
    Chargement en cours
    Chargement en cours