Playmobil 70331 Boogschieten te paard - Spirit

No. d'article A00098021
Beleef de avonturen van Lucky en Spirit die ze samen met haar vrienden beleefd met de speelsets van Playmobil Spirit. Natuurlijk willen Abigail en Ursula met hun paarden Boomerang en Bing Cherry het grote buitenavontuur niet missen. In de competitie tussen de PAL's Pru, Abigail en Lucky en de BUD's
Rupture de stock Stock bas En stock
Prix
€ 18,95
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Beleef de avonturen van Lucky en Spirit die ze samen met haar vrienden beleefd met de speelsets van Playmobil Spirit. Natuurlijk willen Abigail en Ursula met hun paarden Boomerang en Bing Cherry het grote buitenavontuur niet missen. In de competitie tussen de PAL's Pru, Abigail en Lucky en de BUD's Bebe, Ursula en Daphne, maken Abi en Ursula zich gereed voor de volgende uitdaging: Vatrijden. Vatrijden - dit betekent dat je moet springen met het paard over alle opgestelde vaten. Daarna is het de beurt aan het boogschieten. Elk van de meisjes schiet zes pijlen op het doel. Wie kan het beste boogschieten? De winnaar krijgt een geweldige hoefijzerbadge en een armband als beloning. Abigail is gek op de kleurrijke armbanden en draagt haar collectie altijd met zich mee. De speelset buitenavontuur bestaat uit Abigail met het paard Boomerang en Ursula met het paard Bing Cherry, evenals twee vaten voor het vatrijden, een doelwit, zes pijlen en een boog voor het boogschieten. Voor de grote fans van Spirit is er een vriendschapsarmband met twee hoefijzerclips voor het verzamelen inbegrepen.

  • Playmobil Spirit
  • Vanaf 4 jaar
  • Inclusief 2 figuren, 2 paarden en vriendschapsarmband

Door het rollenspel stimuleert Playmobil de fantasie en de creativiteit van het kind, ze bedenken steeds weer nieuwe verhalen of belevenissen. Playmobil behoort ondertussen dan ook tot de klassiekers in elke kinderkamer.

Spécifications
Merk PLAYMOBIL
Leeftijd Vanaf 4 jaar
Leveranciersnummer 70331
Description Playmobil 70331 Boogschieten te paard - Spirit
    Chargement en cours
    Chargement en cours