Playmobil 70343 Leeuwen in het buitenverblijf - Family Fun

No. d'article A00098023
Bezoek de verschillende exotische, schattige, grote en kleine dieren in de dierentuin van Playmobil met de speelsets van Playmobil Family fun. Leeuwen behoren tot de meest majestueuze en populaire dieren in de dierentuin. Vanaf een verhoogde houten loopbrug boven het rotsportaal hebben alle
Rupture de stock Stock bas En stock
Prix
€ 27,99
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Bezoek de verschillende exotische, schattige, grote en kleine dieren in de dierentuin van Playmobil met de speelsets van Playmobil Family fun. Leeuwen behoren tot de meest majestueuze en populaire dieren in de dierentuin. Vanaf een verhoogde houten loopbrug boven het rotsportaal hebben alle bezoekers een geweldig uitzicht op de wilde dieren en kunnen ze nauwkeurig bestuderen. In hun royale buitenverblijf heeft de leeuwenfamilie veel ruimte. Het is nu voedertijd en het jonge gezin doet zich te goed aan het vlees. Vanaf een veilige afstand vanuit een boom slaan ook de eekhoorntjes de activiteiten van de grote wilde katten gaande. De speelset bestaat uit twee figuren, een houten loopbrug met trap boven een rotsportaal, vier leeuwen, een reiger, twee eekhoorntjes, een salamander, alsook beweeglijke omheiningselementen voor de bouw van een dierenverblijf.

  • Playmobil Family Fun
  • Vanaf 4 jaar
  • Inclusief 2 figuren, dieren en loopbrug

Door het rollenspel stimuleert Playmobil de fantasie en de creativiteit van het kind, ze bedenken steeds weer nieuwe verhalen of belevenissen. Playmobil behoort ondertussen dan ook tot de klassiekers in elke kinderkamer.

Spécifications
Merk PLAYMOBIL
Leeftijd Vanaf 4 jaar
Leveranciersnummer 70343
Description Playmobil 70343 Leeuwen in het buitenverblijf - Family Fun
    Chargement en cours
    Chargement en cours