Playmobil 70348 Uitbreidingsset voor dierenpark - Family Fun

No. d'article A00098025
Bezoek de verschillende exotische, schattige, grote en kleine dieren in de dierentuin van Playmobil met de speelsets van Playmobil Family fun. Wilde dieren van dichtbij bekijken, is voor de meeste dierentuinbezoekers het leukste, maar natuurlijk mogen de dieren niet te veel worden gestoord in hun
Rupture de stock Stock bas En stock
Prix
€ 12,99
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Bezoek de verschillende exotische, schattige, grote en kleine dieren in de dierentuin van Playmobil met de speelsets van Playmobil Family fun. Wilde dieren van dichtbij bekijken, is voor de meeste dierentuinbezoekers het leukste, maar natuurlijk mogen de dieren niet te veel worden gestoord in hun biotoop. Daarom lopen de bezoekers van het grote dierenpark over een verhoogde houten loopbrug. Vanaf hier hebben zij namelijk een perfect uitzicht en storen de dieren amper. Met deze uitbreidingsset kan de houten loopbrug worden uitgebreid en kunnen de dierenverblijven door extra omheiningselementen worden vergroot en omgebouwd.

  • Playmobil Family Fun
  • Vanaf 4 jaar
  • Inclusief omheiningselementen

Door het rollenspel stimuleert Playmobil de fantasie en de creativiteit van het kind, ze bedenken steeds weer nieuwe verhalen of belevenissen. Playmobil behoort ondertussen dan ook tot de klassiekers in elke kinderkamer.

Spécifications
Merk PLAYMOBIL
Leeftijd Vanaf 4 jaar
Leveranciersnummer 70348
Description Playmobil 70348 Uitbreidingsset voor dierenpark - Family Fun
    Chargement en cours
    Chargement en cours