Playmobil 70355 Koppel ringstaartmaki's - Family Fun

No. d'article A00098028
Bezoek de verschillende exotische, schattige, grote en kleine dieren in de dierentuin van Playmobil met de speelsets van Playmobil Family fun. Ringstaartmaki's behoren tot het geslacht van de lemuren en zijn afkomstig uit Madagaskar. Anders dan het overgrote deel van hun soortgenoten zijn
Rupture de stock Stock bas En stock
Prix
€ 6,99
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Bezoek de verschillende exotische, schattige, grote en kleine dieren in de dierentuin van Playmobil met de speelsets van Playmobil Family fun. Ringstaartmaki's behoren tot het geslacht van de lemuren en zijn afkomstig uit Madagaskar. Anders dan het overgrote deel van hun soortgenoten zijn ringstaartmaki's overdag actief en brengen veel tijd op de grond door. De zwart-wit gestreepte staart maakt hen uniek. Het zijn alleseters en ze zijn dus zeer flexibel. Zij geven echter de voorkeur aan fruit.

  • Playmobil Family Fun
  • Vanaf 4 jaar

Door het rollenspel stimuleert Playmobil de fantasie en de creativiteit van het kind, ze bedenken steeds weer nieuwe verhalen of belevenissen. Playmobil behoort ondertussen dan ook tot de klassiekers in elke kinderkamer.

Spécifications
Merk PLAYMOBIL
Leeftijd Vanaf 4 jaar
Leveranciersnummer 70355
Description Playmobil 70355 Koppel ringstaartmaki's - Family Fun
    Chargement en cours
    Chargement en cours