Playmobil 70360 Gorilla met baby's - Family Fun

No. d'article A00098032
Bezoek de verschillende exotische, schattige, grote en kleine dieren in de dierentuin van Playmobil met de speelsets van Playmobil Family fun. Gorilla's behoren tot de familie van de mensapen en eten het liefst bladeren. De grote, stevig gebouwde dieren vallen op door hun grijs-zwarte vacht en hun
Rupture de stock Stock bas En stock
Prix
€ 9,99
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Bezoek de verschillende exotische, schattige, grote en kleine dieren in de dierentuin van Playmobil met de speelsets van Playmobil Family fun. Gorilla's behoren tot de familie van de mensapen en eten het liefst bladeren. De grote, stevig gebouwde dieren vallen op door hun grijs-zwarte vacht en hun imposante gestalte. De gorillavader is erg trots op zijn kroost en houdt de kleintjes waakzaam in de gaten terwijl zij spelen. De speelset bestaat uit een mannelijke gorilla en twee gorillajongen.

  • Playmobil Family Fun
  • Vanaf 4 jaar

Door het rollenspel stimuleert Playmobil de fantasie en de creativiteit van het kind, ze bedenken steeds weer nieuwe verhalen of belevenissen. Playmobil behoort ondertussen dan ook tot de klassiekers in elke kinderkamer.

Spécifications
Merk PLAYMOBIL
Leeftijd Vanaf 4 jaar
Leveranciersnummer 70360
Description Playmobil 70360 Gorilla met baby's - Family Fun
    Chargement en cours
    Chargement en cours