Playmobil 70390 Burnmham Raiders lavamijn - Novelmore

No. d'article A00114211
Beleef de spannende avonturen van de ridders en Raiders uit de wereld van Novelmore met de speelsets van Playmobil Novelmore. De spannende strijd tussen de Knights of Novelmore en de Burnham Raiders gaat de volgende ronde in! Beide partijen willen dat Invincibus, het magische pantser,
Rupture de stock Stock bas En stock
Prix
€ 43,99
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Beleef de spannende avonturen van de ridders en Raiders uit de wereld van Novelmore met de speelsets van Playmobil Novelmore. De spannende strijd tussen de Knights of Novelmore en de Burnham Raiders gaat de volgende ronde in! Beide partijen willen dat Invincibus, het magische pantser, onoverwinnelijk is. De Burnham Raiders gebruiken hun gigantische lavamijn om vuursteen op te graven. De slimme spion Ramsey en Lord Bertram proberen de mijn te veroveren en de plannen van de Raiders te dwarsbomen. Maar ze kunnen beter uitkijken, want de lavamijn staat onder de bescherming van Magmathon, een krachtig elementair wezen. Magmathon leeft in menselijke vorm in en rond de lavamijnen en kan de stroom van de lava controleren en gebruiken als een gevaarlijk wapen. Ramsey en Lord Bertram hebben een ingenieus plan nodig om de lavamijnen te veroveren. De set bevat de Novelmore-figuren Magmathon, Wylie, Lord Bertram Baraton, spion Ramsey Boyd en een vuurdraak en twee raven. In de lavamijn kunnen lavastenen uit de grond worden gegraven en worden getransporteerd. Ook is een kruisboog met vuurpijlen beschikbaar voor de verdediging. Met hun mobiele kanon dat door een paard wordt getrokken, kunnen de Ridders van Novelmore snel en flexibel aanvallen.

  • Playmobil Novelmore
  • Vanaf 5 jaar
  • Inclusief 4 figuren, paard, draak, lavamijn en vele wapens

Door het rollenspel stimuleert Playmobil de fantasie en de creativiteit van het kind, ze bedenken steeds weer nieuwe verhalen of belevenissen. Playmobil behoort ondertussen dan ook tot de klassiekers in elke kinderkamer.

Spécifications
Merk PLAYMOBIL
Leeftijd Vanaf 5 jaar
Leveranciersnummer 70390
    Chargement en cours
    Chargement en cours