Playmobil 70391 Novelmore mobiel katapultfort - Novelmore

No. d'article A00114212
Beleef de spannende avonturen van de ridders en Raiders uit de wereld van Novelmore met de speelsets van Playmobil Novelmore. In Novelmore staan de Ridders van Novelmore en de rebelse Burnham Raiders tegenover elkaar in de strijd om het magische pantser van Invincibus. Dario DaVanci is de meest
Rupture de stock Stock bas En stock
Prix
€ 37,99
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Beleef de spannende avonturen van de ridders en Raiders uit de wereld van Novelmore met de speelsets van Playmobil Novelmore. In Novelmore staan de Ridders van Novelmore en de rebelse Burnham Raiders tegenover elkaar in de strijd om het magische pantser van Invincibus. Dario DaVanci is de meest briljante uitvinder van Novelmore heeft de Ridders uitgerust met een nieuw geheim wapen: De mobiele katapultvesting. Deze speciale aanvalstoren met zijkanonnen en reusachtige stenen katapult is precies naar wens van generaal Marcus McGriffin. Als leider van de troepen van Novelmore is generaal McGriffin altijd op zoek naar nieuwe wapens en de ideale strategie die zal leiden tot de uiteindelijke overwinning. Aan zijn zijde staat de slimme monteur Bolt Nutcliff, die de uitvindingen van DaVanci altijd weer weet te repareren en te onderhouden. Het zal moeilijk zijn voor de Burnham Raiders om deze twee ridders tegen te houden. De set bevat de Novelmore-figuren generaal Marcus McGriffin en Bolt Nutcliff, evenals een mobiele aanvalstoren. De katapultvesting is uitgerust met twee zijdelingse kanonnen met vier projectielen en een gigantische stenen katapult.

  • Playmobil Novelmore
  • Vanaf 5 jaar
  • Inclusief 2 figuren en grote katapult met accessoires

Door het rollenspel stimuleert Playmobil de fantasie en de creativiteit van het kind, ze bedenken steeds weer nieuwe verhalen of belevenissen. Playmobil behoort ondertussen dan ook tot de klassiekers in elke kinderkamer.

Spécifications
Merk PLAYMOBIL
Leeftijd Vanaf 5 jaar
Leveranciersnummer 70391
    Chargement en cours
    Chargement en cours