Playmobil 70435 Bungalow met zwembad - Family Fun

No. d'article A00114199
Tijdens de warme zomermaanden brengt iedereen graag zijn tijd door op het strand en in het water, beleef de avonturen van verschillende figuren van Playmobil met de zomerse speelsets van Playmobil Family Fun. Hoera, de vakantie is begonnen! Deze zomer brengt het gezin in de prachtige Beach-bungalow
Rupture de stock Stock bas En stock
Prix
€ 59,99
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Tijdens de warme zomermaanden brengt iedereen graag zijn tijd door op het strand en in het water, beleef de avonturen van verschillende figuren van Playmobil met de zomerse speelsets van Playmobil Family Fun. Hoera, de vakantie is begonnen! Deze zomer brengt het gezin in de prachtige Beach-bungalow door. Dan is een geweldige vakantie gegarandeerd: van de royale slaapkamer met gezellige bedden en de comfortabele badkamer met douche tot aan het zonneterras met hangmat: alles is aanwezig. Direct na aankomst doen de kinderen meteen hun zwemkleding aan en lopen via de buitentrap naar het zonneterras. Met een rotvaart glijden zij via de glijbaan het zwembad in. Dat is geweldig leuk! Intussen gaat papa lekker in de hangmat liggen en geniet mama van het prachtige uitzicht. De speelset omvat vier figuren, een volledig ingerichte bungalow met badkamer, zonneterras, glijbaan en zwembad en heel veel andere extra's.

 • Playmobil Family Fun
 • Vanaf 4 jaar
 • Inclusief 4 figuren, volledige inrichting en accessoires

 • Door het rollenspel stimuleert Playmobil de fantasie en de creativiteit van het kind, ze bedenken steeds weer nieuwe verhalen of belevenissen. Playmobil behoort ondertussen dan ook tot de klassiekers in elke kinderkamer.

  Spécifications
  Merk PLAYMOBIL
  Leeftijd Vanaf 4 jaar
  Leveranciersnummer 70435
  Omschrijving 2 Family Fun
  Description Playmobil 70435 Bungalow met zwembad - Family Fun
   Chargement en cours
   Chargement en cours