Playmobil 70447 Groot Prinsessenkasteel - Princess

No. d'article A00114234
Wordt een echte prinses en beleef alle prinsessenavonturen van dichtbij met de speelsets van Playmobil Princess. Prinses Betty is een echte vrije geest. Ze is zelfverzekerd en vrolijk, maar helaas soms nogal warrig. In de Prinsessen-academie leert Betty samen met haar vrienden wat het betekent om
Rupture de stock Stock bas En stock
Prix
€ 139,00
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Wordt een echte prinses en beleef alle prinsessenavonturen van dichtbij met de speelsets van Playmobil Princess. Prinses Betty is een echte vrije geest. Ze is zelfverzekerd en vrolijk, maar helaas soms nogal warrig. In de Prinsessen-academie leert Betty samen met haar vrienden wat het betekent om een echte prinses te zijn. Het Grote Prinsessenkasteel met zijn vele ruime kamers, torens en trappen is hiervoor de ideale plek. Betty danst in de romantische troonzaal en het koken en bakken gebeurt in de keuken. In de kleedkamer kun je naar hartelust jurken en accessoires passen. De slimme prinses brengt het einde van de dag graag door in de torenkamer, of op het balkon, vanwaar ze geniet van het uitzicht op de kasteeltuin. Dit prinsessenkasteel is een echte droom! De set bestaat uit twee figuren Prinses Betty en haar moeder, een groot prinsessenkasteel met zeven kamers, een troonzaal met kroonluchter en troon, tafel, karaf, glazen, stoelen en een vaas, en een voetenbankje. De kamers op de bovenste verdiepingen zijn bereikbaar via een buitentrap.

  • Playmobil Pincess
  • Vanaf 4 jaar
  • Inclusief 2 figuren, een groot prinsessenkasteel met 7 kamers en meubels

Door het rollenspel stimuleert Playmobil de fantasie en de creativiteit van het kind, ze bedenken steeds weer nieuwe verhalen of belevenissen. Playmobil behoort ondertussen dan ook tot de klassiekers in elke kinderkamer.

Spécifications
Merk PLAYMOBIL
Leeftijd Vanaf 4 jaar
Leveranciersnummer 70447
Description Playmobil 70447 Groot Prinsessenkasteel - Princess
    Chargement en cours
    Chargement en cours