Playmobil 70450 Paardrijlessen - Princess

No. d'article A00114237
Wordt een echte prinses en beleef alle prinsessenavonturen van dichtbij met de speelsets van Playmobil Princess. De stallen en natuurlijk de paarden, dit is de wereld van Pina. Hier voelt ze zich het meest op haar gemak en brengt ze graag de hele dag door met haar geliefde paarden. Als koninklijke
Rupture de stock Stock bas En stock
Prix
€ 27,99
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Wordt een echte prinses en beleef alle prinsessenavonturen van dichtbij met de speelsets van Playmobil Princess. De stallen en natuurlijk de paarden, dit is de wereld van Pina. Hier voelt ze zich het meest op haar gemak en brengt ze graag de hele dag door met haar geliefde paarden. Als koninklijke rijinstructeur leert ze de prinsessen rijden en alles wat belangrijk is voor de verzorging van de paarden en de juiste omgang met de trotse dieren. Een echte prinses rijdt natuurlijk op een dameszadel, maar dat kan soms een uitdaging zijn. Maar zelfs moeilijke gevallen zijn geen probleem voor Pina en ze vindt altijd een oplossing. De set bevat de figuren Pina en de koning, twee paarden en een vogel, stalelementen en een ladekast waarin kleine accessoires kunnen worden opgeborgen. De set bevat ook rijhelmen en een zadel, evenals een nieuw zijzadel waardoor figuren met rokken op de paarden kunnen rijden.

  • Playmobil Pincess
  • Vanaf 4 jaar
  • Inclusief 2 figuren, 2 paarden en vele accesoires voor de paardrijlessen

Door het rollenspel stimuleert Playmobil de fantasie en de creativiteit van het kind, ze bedenken steeds weer nieuwe verhalen of belevenissen. Playmobil behoort ondertussen dan ook tot de klassiekers in elke kinderkamer.

Spécifications
Merk PLAYMOBIL
Leeftijd Vanaf 4 jaar
Leveranciersnummer 70450
Omschrijving 2 Princess
Description Playmobil 70450 Paardrijlessen - Princess
    Chargement en cours
    Chargement en cours