Playmobil 70454 Kleedkamer - Princess

No. d'article A00114241
Wordt een echte prinses en beleef alle prinsessenavonturen van dichtbij met de speelsets van Playmobil Princess. Een deel van koninklijke etiquette is natuurlijk om zich passend te kleden voor elke gelegenheid. Daarom brengen de prinsessen veel tijd door in de kleedkamer. Ze kiezen jurken en
Rupture de stock Stock bas En stock
Prix
€ 19,99
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Wordt een echte prinses en beleef alle prinsessenavonturen van dichtbij met de speelsets van Playmobil Princess. Een deel van koninklijke etiquette is natuurlijk om zich passend te kleden voor elke gelegenheid. Daarom brengen de prinsessen veel tijd door in de kleedkamer. Ze kiezen jurken en accessoires en bespreken kapsels en make-up. De sportieve prinses Sally houdt van comfortabel, maar ook elegant. Omdat ze graag in het middelpunt van de belangstelling staat wil ze graag jurken die glinsteren en glimmen. Ze past momenteel een wit-blauwe jurk met zilveren versierinkjes. Dat is precies het juiste voor het bal. Nu ontbreken alleen nog de bijpassende accessoires, maar de stijlvolle Sally zal zeker iets moois vinden. De set bestaat uit een figuur, Prinses Sally uit Australië, een schelpenbad, een kamerscherm, een kledingstang met kleerhangers en kleding, een schminkruimte met spiegel en bank en vele andere stylingtoebehoren.

  • Playmobil Pincess
  • Vanaf 4 jaar
  • Inclusief 1 figuur, verschillende kledingsstukken en kleedkamerinrichting

Door het rollenspel stimuleert Playmobil de fantasie en de creativiteit van het kind, ze bedenken steeds weer nieuwe verhalen of belevenissen. Playmobil behoort ondertussen dan ook tot de klassiekers in elke kinderkamer.

Spécifications
Merk PLAYMOBIL
Leeftijd Vanaf 4 jaar
Leveranciersnummer 70454
Omschrijving 2 Princess
Description Playmobil 70454 Kleedkamer - Princess
    Chargement en cours
    Chargement en cours