Playmobil 70502 Starterpack Politie - City Action

No. d'article A00137516
In de stad van Playmobil is er elke dag vanalles te beleven, beleef de avonturen van de inwoners zelf met de speelsets van Playmobil City Action. Een dief heeft zojuist in een winkel ingebroken en het dagelijkse inkomen gestolen. Nu vlucht hij op zijn skateboard door de smalle straatjes van de stad.
Rupture de stock Stock bas En stock
Prix
€ 9,99
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

In de stad van Playmobil is er elke dag vanalles te beleven, beleef de avonturen van de inwoners zelf met de speelsets van Playmobil City Action. Een dief heeft zojuist in een winkel ingebroken en het dagelijkse inkomen gestolen. Nu vlucht hij op zijn skateboard door de smalle straatjes van de stad. Maar zelfs in nauwe steegjes of bruggen kan hij de politieman op zijn motor die hem op de hielen zit niet van zich afschudden. Maar als de politieman zijn dief inhaalt, heeft hij de buit niet meer bij zich. Waar heeft hij het geld verstopt?De speelset bevat tweefiguren, een motorfiets, een skateboard, rugzak, mobiele telefoon, zak met goud en vele andere extra's om spannende achtervolgingen na te spelen. Door de op de leeftijd afgestemde accessoires zijn starterspakketten ideaal voor kinderen vanaf drie jaar.

  • Playmobil City Action
  • Vanaf 3 jaar
  • Inclusief 2 figuren, motor, skateboard en accessoires

Door het rollenspel stimuleert Playmobil de fantasie en de creativiteit van het kind, ze bedenken steeds weer nieuwe verhalen of belevenissen. Playmobil behoort ondertussen dan ook tot de klassiekers in elke kinderkamer.

Spécifications
Merk PLAYMOBIL
Leeftijd Vanaf 3 jaar
Leveranciersnummer 70502
Omschrijving 2 City Action
Description Playmobil 70502 Starterpack Politie - City Action
    Chargement en cours
    Chargement en cours