Playmobil 70552 Werkplek tent - Stuntshow

No. d'article A00137497
Voer de gekste stunts uit en zorg voor een geweldige show met de speelsets van Playmobil Stuntshow. In de Stunt Show werkplek tent worden motoren en vrachtwagens onderhouden. Om zijn tweewieler in detail te kunnen bekijken, heeft de chauffeur zijn voertuig op het hefplatform opgekrikt. Nu wordt hij
Rupture de stock Stock bas En stock
Prix
€ 24,99
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Voer de gekste stunts uit en zorg voor een geweldige show met de speelsets van Playmobil Stuntshow. In de Stunt Show werkplek tent worden motoren en vrachtwagens onderhouden. Om zijn tweewieler in detail te kunnen bekijken, heeft de chauffeur zijn voertuig op het hefplatform opgekrikt. Nu wordt hij geschroefd, geolied en schoongemaakt zodat de motor straks weer op het circuit kan staan. Voor grotere reparaties is ook een lasapparaat beschikbaar en zijn er twee opritten voor het opkrikken van de monstertrucks en racewagens. De set bevat een figuur, een motor, een servicetent, oprijhellingen en vele accessoires voor het repareren en onderhouden van de voertuigen.

  • Playmobil Stuntshow
  • Vanaf 4 jaar
  • Inclusief figuur, motor, tent en accessoires voor onderhoud

Door het rollenspel stimuleert Playmobil de fantasie en de creativiteit van het kind, ze bedenken steeds weer nieuwe verhalen of belevenissen. Playmobil behoort ondertussen dan ook tot de klassiekers in elke kinderkamer.

Spécifications
Merk PLAYMOBIL
Leeftijd Vanaf 4 jaar
Omschrijving 2 Stuntshow
Description Playmobil 70552 Werkplek tent - Stuntshow
    Chargement en cours
    Chargement en cours