Playmobil 70565 Figuren Jongens - Serie 19

No. d'article A00137543
Maak je avonturen nog leueker met de speciale figuren van Playmobil Serie 19. Oneindig combinatieplezier met de figuren. Dankzij de figuren in afzonderlijke delen kunnen de figuren elke dag opnieuw worden samengesteld. Wissel, mix en combineer eenvoudig hoofden, lichamen, benen en accessoires. In de
Rupture de stock Stock bas En stock
Prix
€ 1,99
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Maak je avonturen nog leueker met de speciale figuren van Playmobil Serie 19. Oneindig combinatieplezier met de figuren. Dankzij de figuren in afzonderlijke delen kunnen de figuren elke dag opnieuw worden samengesteld. Wissel, mix en combineer eenvoudig hoofden, lichamen, benen en accessoires. In de verrassingszakken van serie 19 zitten weer veel spannende personages zoals een brandweerman, een crashtestpop, een zeeman, een ambulance, een atleet en zelfs een dief. Maak het zakje open en laat je verrassen!

  • Playmobil Serie 19
  • Vanaf 4 jaar
  • Inclusief figuur met accessoire

Door het rollenspel stimuleert Playmobil de fantasie en de creativiteit van het kind, ze bedenken steeds weer nieuwe verhalen of belevenissen. Playmobil behoort ondertussen dan ook tot de klassiekers in elke kinderkamer.

Spécifications
Merk PLAYMOBIL
Leeftijd Vanaf 4 jaar
Leveranciersnummer 70565
Description Playmobil 70565 Figuren Jongens - Serie 19
    Chargement en cours
    Chargement en cours