Playmobil 70570 Politie Buggy - City Action

No. d'article A00137528
In de stad van Playmobil is er elke dag vanalles te beleven, beleef de avonturen van de inwoners zelf met de speelsets van Playmobil City Action. Er heeft net een bijzonder gewaagde overval plaatsgevonden: een dief heeft een waardevolle goudschat uit het museum gestolen. Nu is de dief op de vlucht
Rupture de stock Stock bas En stock
Prix
€ 24,99
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

In de stad van Playmobil is er elke dag vanalles te beleven, beleef de avonturen van de inwoners zelf met de speelsets van Playmobil City Action. Er heeft net een bijzonder gewaagde overval plaatsgevonden: een dief heeft een waardevolle goudschat uit het museum gestolen. Nu is de dief op de vlucht met zijn motorcrossfiets. Plots verlaat hij de weg en rijdt hij cross-country het bos in. Maar ook heuvelachtig, ruw terrein is geen probleem voor de dappere politieagent in zijn politie-terreinwagen. Hij overwint moeiteloos elk obstakel en verrast de dader als hij de gestolen goederen in een holle boomstam probeert te verstoppen. Dat was waarschijnlijk niets! De speelset bevat twee figuren, een motorcrossmotor, een politie-terreinwagen, een holle boom, een stinkdier, gouden munten, pistolen en vele andere extra's.

  • Playmobil City Action
  • Vanaf 4 jaar
  • Inclusief 2 figuren, politie SUV, motorfiets en vele accessoires

Door het rollenspel stimuleert Playmobil de fantasie en de creativiteit van het kind, ze bedenken steeds weer nieuwe verhalen of belevenissen. Playmobil behoort ondertussen dan ook tot de klassiekers in elke kinderkamer.

Spécifications
Merk PLAYMOBIL
Leeftijd Vanaf 4 jaar
Leveranciersnummer 70570
Description Playmobil 70570 Politie Buggy - City Action
    Chargement en cours
    Chargement en cours