Playmobil 70605 Geschenkset Paleontholoog - Dino's

No. d'article A00137580
Stap in de spannende wereld van de dino's en onderzoek hoe het er miljoenen jaren geleden aan toe ging met de speelsets van Playmobil Dinos. De paleontoloog vindt zijn schatten diep in de aarde. Hij speurt naar fossielen die hem veel informatie geven over het leven van mens en dier van duizenden
Rupture de stock Stock bas En stock
Prix
€ 7,99
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Stap in de spannende wereld van de dino's en onderzoek hoe het er miljoenen jaren geleden aan toe ging met de speelsets van Playmobil Dinos. De paleontoloog vindt zijn schatten diep in de aarde. Hij speurt naar fossielen die hem veel informatie geven over het leven van mens en dier van duizenden jaren geleden. Hij heeft zojuist een heel bijzondere ontdekking gedaan, een dinosaurusskelet. De onderzoeker onderzoekt nauwgezet de botresten, misschien is het zelfs een nog niet ontdekte soort?

  • Playmobil Dinos
  • Vanaf 4 jaar
  • Inclusief figuur, dinosaurusoverblijfselen en accessoires

Door het rollenspel stimuleert Playmobil de fantasie en de creativiteit van het kind, ze bedenken steeds weer nieuwe verhalen of belevenissen. Playmobil behoort ondertussen dan ook tot de klassiekers in elke kinderkamer.

Spécifications
Merk PLAYMOBIL
Leeftijd Vanaf 4 jaar
Leveranciersnummer 70605
Description Playmobil 70605 Geschenkset Paleontholoog - Dino's
    Chargement en cours
    Chargement en cours