Playmobil 70612 Waterfietsen Verhuur Met Sapbar - Family Fun

No. d'article A00137608
Tijdens de warme zomermaanden brengt iedereen graag zijn tijd door op het strand en in het water, beleef de avonturen van verschillende figuren van Playmobil met de zomerse speelsets van Playmobil Family Fun. Wat dacht je van een leuke boottocht vandaag? De kinderen zijn meteen enthousiast en rennen
Rupture de stock Stock bas En stock
Prix
€ 24,99
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Tijdens de warme zomermaanden brengt iedereen graag zijn tijd door op het strand en in het water, beleef de avonturen van verschillende figuren van Playmobil met de zomerse speelsets van Playmobil Family Fun. Wat dacht je van een leuke boottocht vandaag? De kinderen zijn meteen enthousiast en rennen naar het strand. Direct naast de juice bar staan de waterfietsen op de steiger klaar voor de passagiers. Vol energie springen de kinderen op de waterfietsen en gaan ze op pad. Ga na een lange boottocht langs bij de sapbar, waar het vriendelijke barmeisje heerlijke fruitcocktails serveert. De speelset bevat drie figuren, twee waterfietsen, een sapbar met uitrusting en vele andere extra's voor een gezellig dagje strand.

 • Playmobil Family Fun
 • Vanaf 4 jaar
 • Inclusief 3 figuren, sapbar met verschillende accessoires en 2 waterfietsen

 • Door het rollenspel stimuleert Playmobil de fantasie en de creativiteit van het kind, ze bedenken steeds weer nieuwe verhalen of belevenissen. Playmobil behoort ondertussen dan ook tot de klassiekers in elke kinderkamer.

  Spécifications
  Merk PLAYMOBIL
  Leeftijd Vanaf 4 jaar
  Omschrijving 2 Family Fun
  Description Playmobil 70612 Waterfietsen Verhuur Met Sapbar - Family Fun
   Chargement en cours
   Chargement en cours