Playmobil 70614 Mobiele Crêpesverkoop - Family Fun

No. d'article A00137610
Tijdens de warme zomermaanden brengt iedereen graag zijn tijd door op het strand en in het water, beleef de avonturen van verschillende figuren van Playmobil met de zomerse speelsets van Playmobil Family Fun. Van zo'n dagje aan het zwembad kun je honger krijgen. Wat leuk dat er een mobiele
Rupture de stock Stock bas En stock
Prix
€ 12,99
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Tijdens de warme zomermaanden brengt iedereen graag zijn tijd door op het strand en in het water, beleef de avonturen van verschillende figuren van Playmobil met de zomerse speelsets van Playmobil Family Fun. Van zo'n dagje aan het zwembad kun je honger krijgen. Wat leuk dat er een mobiele pannenkoekkar op het strand staat. De vriendelijke verkoper biedt hier heerlijke pannenkoeken aan. Of het nu met chocolade, banaan of jam is, iedereen kan zijn favoriete topping kiezen. Wat ruikt het lekker! Binnen de kortste keren heb jij de verse crêpes in je hand. De speelset bevat twee figuren, een pannenkoekenwagen met parasol en twee schalen, appels, bananen, jampotten, een drankkrat en vele andere accessoires.

 • Playmobil Family Fun
 • Vanaf 4 jaar
 • Inclusief 2 figuren, pannenkoekenwagen met parasol en veel lekkere accessoires

 • Door het rollenspel stimuleert Playmobil de fantasie en de creativiteit van het kind, ze bedenken steeds weer nieuwe verhalen of belevenissen. Playmobil behoort ondertussen dan ook tot de klassiekers in elke kinderkamer.

  Spécifications
  Merk PLAYMOBIL
  Leeftijd Vanaf 4 jaar
  Omschrijving 2 Family Fun
  Description Playmobil 70614 Mobiele Crêpesverkoop - Family Fun
   Chargement en cours
   Chargement en cours