Playmobil 70671 Set Van 3 Novelmore Ridders - Novelmore

No. d'article A00137597
Beleef de spannende avonturen van de ridders en Raiders uit de wereld van Novelmore met de speelsets van Playmobil Novelmore. Jarenlang was het stil in het koninkrijk Novelmore. De ridders hadden tijd genoeg voor dagelijkse training, maar er waren geen gewapende conflicten waarin ze zich moesten
Rupture de stock Stock bas En stock
Prix
€ 9,99
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Beleef de spannende avonturen van de ridders en Raiders uit de wereld van Novelmore met de speelsets van Playmobil Novelmore. Jarenlang was het stil in het koninkrijk Novelmore. De ridders hadden tijd genoeg voor dagelijkse training, maar er waren geen gewapende conflicten waarin ze zich moesten bewijzen. Maar sinds het oude conflict met de Burnham Raiders weer oplaaide, heeft het leger weer hun handen vol! De dappere ridders van Novelmore zijn goed uitgerust voor de strijd met pantser, schild, zwaard, kruisboog en morgenster. De speelset bevat drie Novelmore-ridders met harnas en helmen, schild, zwaard, kruisboog, morgenster en andere extra's.

  • Playmobil Novelmore
  • Vanaf 4 jaar
  • Inclusief 3 figuren en wapens

Door het rollenspel stimuleert Playmobil de fantasie en de creativiteit van het kind, ze bedenken steeds weer nieuwe verhalen of belevenissen. Playmobil behoort ondertussen dan ook tot de klassiekers in elke kinderkamer.

Spécifications
Merk PLAYMOBIL
Leeftijd Vanaf 4 jaar
Omschrijving 2 Novelmore
Description Playmobil 70671 Set Van 3 Novelmore Ridders - Novelmore
    Chargement en cours
    Chargement en cours