Playmobil 70698 Rodeo Abigail - Spirit

No. d'article A00137576
Beleef de avonturen van Lucky en Spirit die ze samen met haar vrienden beleefd met de speelsets van Playmobil Spirit. Als paardenliefhebber is Abigail ook een enthousiaste rodeo-rijder. Vol enthousiasme probeert ze met haar paard Boomerang de verschillende disciplines uit. Of het nu gaat om
Rupture de stock Stock bas En stock
Prix
€ 9,99
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Beleef de avonturen van Lucky en Spirit die ze samen met haar vrienden beleefd met de speelsets van Playmobil Spirit. Als paardenliefhebber is Abigail ook een enthousiaste rodeo-rijder. Vol enthousiasme probeert ze met haar paard Boomerang de verschillende disciplines uit. Of het nu gaat om loopraces of slalom: Abigail en Boomerang slaan overal een goed figuur. Let's go Abigail! De speelset bevat DreamWorks Spirit-personage Abigail met haar paard Boomerang, zadel, hoofdstel en een rodeobord.

  • Playmobil Spirit
  • Vanaf 4 jaar
  • Inclusief figuur, paard en bord

Door het rollenspel stimuleert Playmobil de fantasie en de creativiteit van het kind, ze bedenken steeds weer nieuwe verhalen of belevenissen. Playmobil behoort ondertussen dan ook tot de klassiekers in elke kinderkamer.

Spécifications
Merk PLAYMOBIL
Leeftijd Vanaf 4 jaar
Leveranciersnummer 70698
Description Playmobil 70698 Rodeo Abigail - Spirit
    Chargement en cours
    Chargement en cours