Puzzel 240st The Merry-go-round - Jan Van Haasteren

No. d'article A00252327
Rupture de stock Stock bas En stock
Prix
€ 8,99
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
  • ONTDEK DE ABSURDE WERELD VAN JAN VAN HAASTEREN: Het populaire puzzelmerk Jan van Haasteren is er nu ook voor kinderen vanaf 5 jaar!
  • HUMORISTISCHE KINDERPUZZEL: Puzzel van 240 stukjes waarin de Jan van Haasteren Junior vrienden een nieuw avontuur beleven!
  • LEER PUZZELEN MET JAN VAN HAASTEREN: De nieuwe reeks heeft kinderpuzzels van 150, 240 en 360 stukjes die oplopen in moeilijkheidsgraad zodat kinderen kunnen leren puzzelen met de vrienden van Jan van Haasteren Junior!
  • INHOUD: 1x puzzel van 240 stukjes. Geïllustreerd door Dick Heins
  • 1-2 spelers / Kinderen vanaf 6 Jaar

Marketing text

Een middag plezier op de Draaimolen in deze Jan van Haasteren Kinderpuzzel van 240 stukjes!
Rond en rond gaan de Jan van Haasteren vriendjes op de draaimolen. Iedereen heeft zijn favoriete dier uitgekozen: de kat, Super Slak, Turbo Schildpad en Max de hond. Bovenop zit Octo die af en toe iemand met zijn tentakels plaagt! Deze humoristische puzzel van 240 stukjes is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Kenmerken Jan van Haasteren Junior Spetterpret:
- Kinderpuzzel van 240 stukjes
- Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar
- Voor 1 á 2 spelers


Ontdek de nieuwe kinderpuzzels van Jan van Haasteren!
Jan van Haasteren Junior laat kinderen vanaf 5 jaar kennismaken met de absurde wereld van deze beroemde Jan van Haasteren puzzels. De nieuwe reeks heeft kinderpuzzels van 150, 240 en 360 stukjes die oplopen in moeilijkheidsgraad. Zo kunnen kinderen met de humoristische illustraties van Jan van Haasteren leren puzzelen!