Quax Verzorgingstafel Hip - Moonshadow Natural

No. d'article 39848189
Quax Verzorgingstafel Hip Deze mooie, praktische verzorgingstafel van Quax zorgt ervoor dat je een zee van ruimte hebt om al je spulletjes, die je nodig hebt om te verschonen, op te plaatsen. Bovenaan is er ruimte voor het verzorgingskussen op te plaatsen, onderaan zijn 2 legplanken voorzien. De
Rupture de stock Stock bas En stock
Prix
€ 238,00
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Quax Verzorgingstafel Hip

Deze mooie, praktische verzorgingstafel van Quax zorgt ervoor dat je een zee van ruimte hebt om al je spulletjes, die je nodig hebt om te verschonen, op te plaatsen. Bovenaan is er ruimte voor het verzorgingskussen op te plaatsen, onderaan zijn 2 legplanken voorzien. De legplanken zijn ideaal voor het plaatsen van enkele leuke mandjes voor het opbergen van de verzorgingsproductjes, reservekleertjes, luiers, enzoverder.

  • Verzorgingstafel met 2 legplanken
  • Afmetingen: 62 x 69 x 98 cm
  • Materiaal: MDF/Beuk – gelakt en geölied

De Quax wereld is een zachte en stijlvolle wereld. Eén die eigentijds design combineert metwarmte en sfeer. De babymeubelsstaan voorkwaliteitenbetaalbaarheid, en creëren een veilige en donzige thuishaven voor je kleine kapoen. En om je te helpen bij het aankleden van de meest knusse kamer in huis, heeft Quax er alvast voor gezorgd dat alle Quax-kleuren en -designs zich gemakkelijk laten combineren.

Spécifications
Merk QUAX
Leveranciersnummer 05053116N
Omschrijving 2 Moonshadow Natural
Description Quax Verzorgingstafel Hip - Moonshadow Natural
    Chargement en cours
    Chargement en cours